7. Wat is het klassieke recept van de remouladesaus?
Correct!Wrong!
8. Wat is 'salpicon'?
Correct!Wrong!
9. Wat is een demi-glacesaus?
Correct!Wrong!
10. Wie was Georges Auguste Escoffier?
Correct!Wrong!
11. Wat is een 'Mayonnaise Espagnole'?
Correct!Wrong!
12. Wat is 'Paling à la Ménagère'?
Correct!Wrong!
13. Wanneer zijn de allereerste sporen van de aardappel teruggevonden?
Correct!Wrong!
14. Wat is advokaat?
Correct!Wrong!
15. Wat is 'garen in papillot'?
Correct!Wrong!
16. Wat is 'wecken'?
Correct!Wrong!
17. Wat is een consommé?
Correct!Wrong!
18. Wat is een 'baron d'agneau'?
Correct!Wrong!
19. Wie was Marie-Antoine Carême?
Correct!Wrong!
20. Wat betekent de vakterm 'arroser'?
Correct!Wrong!
21. Wat is de garnituur 'à l'Arlesienne'?
Correct!Wrong!
22. Wat zijn 'Eieren à la Béarnaise'?
Correct!Wrong!
23. Wat zijn 'aiguillettes'?
Correct!Wrong!
24. Wat is basmati?
Correct!Wrong!
25. Wat is een cantharel?
Correct!Wrong!
Resultaat
Niet zo goed gedaan, hé?
Enkele foutjes, maar goed hé, het was ook niet zo gemakkelijk. Je mag fier je resultaat delen via sociale media en je vrienden uit te nodigen om het ook eens te proberen.
Heel goed gedaan, proficiat! Je mag heel fier je resultaat delen via sociale media en je vrienden uit te nodigen om het ook eens te proberen.