Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Doe dan beroep op TableFever voor het aannemen van de reservaties. Ook voor de takeaway. Maar TableFever is meer dan enkel een reservatieplatform en dat heeft weerslag in de marketingcampagnes.
TableFever
Reeds 1.277.993 tafels werden reeds geboekt op TableFever. Goed voor 4.537.053 couverts. Dit staat alvast te lezen op de website.
Maar TableFever is meer dan enkel een reservatieplatform. De slogan is daarom ook ‘reservations and more’. « En vooral voor die ‘and more’ moet je bij ons zijn », verduidelijkt de zaakvoerder Stef van der Schueren.
Reservations and more
TableFever is opgericht in 2014 en vanaf het begin wou de zaakvoerder meer zijn dan zomaar een reservatieplatform.
Stef wou vanaf de opstart van zijn bedrijf en wil nog steeds – net zoals Horeca Webzine – de horeca-ondernemers permanent ondersteunen met hun dagelijkse activiteiten.
Uniek reservatieplatform
TableFever werkt met de nieuwste technologie wat hen in staat stelt om telkens snel te kunnen schakelen op de marktvraag.
Op dit eigenste moment is Stef en zijn team bezig aan een gigantische update wat hen en hun klanten in staat zal stellen om nog beter te communiceren, zowel intern als extern met de gasten.
Horeca-ondernemers kunnen dagelijks rekenen op gratis telefonische support van 9u tot 2u.
High-end fotografie
Elke horecazaak die aansluit bij TableFever krijgt een fotoshoot aangeboden: gerechten, het interieur, interieur, portretten van de chef, zaakvoerder, team,… Daarop wordt hoog op ingezet met een huisfotograaf.
TableFever ondersteunt zijn klanten ook foto’s voor hun websites en sociale media.






Gratis cateringtool
Om de horece te ondersteunen in deze tijden heeft TableFever een takeaway-tool ontwikkeld. De software ervoor wordt nu gratis aangeboden maar zal dit ook blijven na de horecalockdown.

Mondmaskers

Selfiebon

Koken in het buitenland
TableFever neemt chefs graag mee om te gaan koken in het buitenland. Zoals reeds in China, Dubai, Frankrijk,…
MatchingChefs
MatchingChefs staat voor een fourhands waar de chefs bij elkaar koken. Maar er is meer: elke chef kan zijn producten bestellen bij gekende leveranciers waardoor de opbrengst van die avond quasi 100% is.

Don’t drink and drive
Om de gast te laten genieten van dat extra glaasje wijn kan de restauranthouder ervoor kiezen om de taximodule te activeren; ook kostenloos.
Deze module zal ervoor zorgen dat de gast thuis zal worden opgehaald en na het diner terug zal worden afgezet.
Overnachten in de buurt
Blijven je gasten liever in de buurt slapen? Dan kunnen ze bij hun reservatie ook kiezen uit tal van B&B’s in de buurt om te overnachten.

Klant worden van Tablefever
Heb jij een bistro, brasserie, restaurant, sterrenzaak of restaurantketen? Doe dan beroep op TableFever voor het aannemen van de reservaties. Ook voor de takeaway.