Sergio Herman: « Daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt. »

5/5
Partager sur facebook
Facebook
Partager sur twitter
Twitter
Partager sur linkedin
LinkedIn
Partager sur whatsapp
WhatsApp
Partager sur email
Email
Foto: Mijn Keuken Mijn Restaurant

In ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ voorziet Sergio Herman de gerechtjes van onbekende Vlamingen van commentaar. Samen met zijn partner in crime Marcelo Ballardin mag hij elke dinsdag en donderdag aanschuiven voor een driegangenmenu.

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Wat als twee sterrenchefs bij jou thuis komen dineren? Daar draait het om in de lekkerste wedstrijd van Vlaanderen.

Tien gepassioneerde hobbykok-duo’s nodigen elkaar thuis uit voor een driegangenmenu naar keuze en worden beoordeeld door elkaar én door sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. 

De acht beste duo’s nemen het daarna tegen elkaar op. De vier beste duo’s openen nadien een tijdelijk restaurant op een niet-alledaagse locatie. De winnaar gaat naar huis met een geldprijs van €50.000.

Sergio Herman: "Daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt." Mijn Keuken Mijn Restaurant

Immer sympathieke Sergio

In ‘Dag Allemaal’ laat de strenge, maar immer sympathieke Nederlander weten dat hij het verbazingwekkend vindt dat er nog zoveel keukentalent rondloopt.

“Eerlijk? Ik wist niet dat er nog zoveel goede hobbykoks rondlopen in Vlaanderen”, zegt Sergio. “Ik kan jullie verzekeren: Marcelo en ik werden al enorm verrast. Vaak in positieve zin, soms ook minder aangenaam. »

In het tweede geval wil het duo de waarheid niet verbloemen, en gaan altijd altijd even goed eerlijk blijven. “Uiteindelijk is het simpel: het moet gewoon lekker zijn. Het is leuk als een bord perfect gedresseerd is, maar daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt.”

Wat de uiteindelijke bedoeling is, is dat de kandidaten iets leren uit hun deelname. Dus geven Sergio en Marcelo de deelnemers tips en tricks om het beter te doen.


Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: 365be, Mijn Keuken Mijn Restaurant

Partager sur facebook
Facebook
Partager sur twitter
Twitter
Partager sur linkedin
LinkedIn
Partager sur whatsapp
WhatsApp
Partager sur email
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES