Sabine Goethals in gesprek met Peter Goossens. Luister naar de podcast

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
sabine goethals satelitte gourmet peter goossens NEE

In deze podcast praat Sabine Goethals van Satellite Gourmet met Peter Goossens. De chef en zaakvoerder van het Hof van Cleve in Kruishoutem vertelt met het grootste gemak over zijn grootste passie: de horeca, zijn eigen gastronomische identiteit. Maar Peter Goossens heeft het ook over zijn ‘deugnieterijen’ aan Hotelschool Ter Duinen. Enkele ‘sappige’ verhalen steken de kop op.

Sabine Goethals 

De host van Satellite Gourmet is Sabine Goethals. Haar eerste stappen op haar gastronomische pad zette ze als TV-maker en presentatrice van kookprogramma’s voor Vitaya o.m. ‘Lekker van Bij Ons’, een dagelijkse kookrubriek met chef Geert Van Der Bruggen (De Lijsterbes, Berlare)

Ze ontmoette gepassioneerde mensen: gastronomen die het ‘koken’ als hun dagelijks ritueel beschouwen, die sneller met kennis van zaken praten over ‘food en drinks’ dan dat ze van ondergoed wisselen en die de ‘gastvrijheid’ in de horeca als het hoogste goed erkennen.

Sabine Goethals werkte zowel in binnen- als buitenland met heel wat grootheden uit de gastronomische wereld samen tijdens allerlei foodfestivals, kooktheaters, horecabeurzen en culinaire wedstrijden. Hierdoor word ik een gewaardeerde host onder de (sterren)chefs, sommeliers en andere professionals.

Sabine heeft een grote bewondering en heel veel affectie voor de horecasector, vandaar deze ‘gastronomy podcast’ omdat ze een passie heeft voor storytelling en die graag deelt.

sabine-goethals-podcast

Gesprek met Peter Goossens

Sabine Goethals praat met Peter Goossens die al sinds zijn 23ste levensjaar Hof van Cleve in Kruishoutem runt, nu al sinds geruime tijd met zijn echtgenote en een team van 25 personeelsleden.

Hij vertelt met het grootste gemak over zijn grootste passie: de horeca, zijn eigen gastronomische identiteit. 

Maar Peter Goossens heeft het ook over zijn ‘deugnieterijen’ aan Hotelschool Ter Duinen. Enkele ‘sappige’ verhalen steken de kop op.

Foto: Photonews

Luister naar de Podcast

Een zalig gesprek met Peter Goossens, chef van Hof van Cleve*** in Kruishoutem, helemaal op z’n dooie gemak over zijn passie voor de horeca.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES