Options d'impression :

Gestoofde raapstelen met balsamicoazijn, olijfolie en Parmezaanse kaas

Raapstelen, ook wel bladmoes of keeltjes genoemd, zijn echte voorjaarsgroenten. In het Frans staan ze als 'Navette d'été' of 'Quesse améliorée' op de menukaart. In het Engels: Turnip tops of Turnip greens. Dit is een recept van The Vegetables Chef Frank Fol.

Gestoofde raapstelen met balsamicoazijn, olijfolie en Parmezaanse kaas

 600 g raapstelen
 125 g Parmezaanse kaas
 balsamicoazijn
 olijfolie
 zwarte peper van de molen
 zeezout
1

Was de raapstelen.

2

Verwarm een scheut olijfolie met enkele druppels water en stoof de raapstelen maximaal 5 minuten, waarvan 1 minuut onder deksel.

3

Spijs met zwarte peper van de molen en zeezout.

4

Schik de raapstelen op een bord en druppel er balsamicoazijn en olijfolie over.

5

Werk af met schilfers Parmezaanse kaas.