Catégorie : Sans catégorie

Déc 14
Gault&Millau: de nieuwkomers, sterkste stijgers en enkele weetjes

We laten niemand aan zijn lot over en met deze steunmaatregelen bewijzen we dat, klonk…

Déc 04
Horeca Webzine bestaat 2 jaar: evaluatie, cijfers en nieuwigheden

Jawel, Horeca Webzine, je favoriete interactief online magazine van en voor de horeca…

Déc 02
Eindejaarsquiz 2021. Test je culinaire kennis

Volgde je in de afgelopen maanden dagelijks Horeca Webzine, ben je een culinaire…

Nov 29
Weinig perspectief voor Nederlandse horeca. Steunpakket wel voldoende?

Diverse cafés en restaurants in Nederland sluiten tijdelijk de deuren vanwege de…

Nov 29
Onze 25 favoriete cocktails. Welke vind jij de lekkerste?

Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar…

Nov 29
Week van de Friet 2021: stuur een foto van je (favoriete) frituur

Versgebakken, knapperig en heerlijk goudgeel. Dat zijn de woorden die ons te binnen…

Nov 26
Nieuwe coronamaatregelen in de Belgische horeca

Op het overlegcomité van vrijdag 26 november hebben de federale en regionale…

Nov 26
Sabine Goethals in gesprek met Piet Huysentruyt. Luister en kijk naar de podcast

Sabine Goethals praat met Piet Huysentruyt, Vlaanders bekendste tv-chef na enkelen die…

Nov 26
Winkel en horeca onder één dak niet zonder versoepeling van de regels

Een winkel in combinatie met een café of restaurant wordt steeds populairder omdat…

Nov 24
Vis van de maand: zeebaars, lijngevangen een ware delicatesse

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit…