Dit zijn de mooiste en leukste foodtrucks voor je feestjes

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
foodtrucks Horeca Webzine

Wat begon als kleinschalige eetfeestjes voor hippe randstedelingen, is uitgegroeid tot een ware armada. Heel Vlaanderen en Nederland is in de ban van de foodtrucks die ook hard getroffen worden door de maatregelen rond COVID-19. Horeca Webzine steunt ze door ze hier in de kijker te zetten, gratis en zonder kosten.

Foodtrucks

Een foodtruck is een mobiel restaurant op wielen. Jaren geleden waren foodtrucks met name in de grote steden te vinden. Maar tegenwoordig zijn foodtrucks bijna niet meer weg te denken op festivals, events, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, of feestjes aan huis.

Wat de meeste foodtruckeigenaren delen is de passie voor het bereiden van lekker eten op locatie vanuit een eigen filosofie. De meeste foodtruckeigenaren werken vanuit een creatief concept.

Vergelijkbaar met pop-up restaurants wordt de bereiding met een duur woord ‘gourmet cuisine’ genoemd. Wat zoveel wil zeggen als: gerechten of maaltijden die worden gekenmerkt door verfijnde smaken en gepresenteerd worden in een fraai jasje. Maar er zijn ook nog steeds de meer traditionele foodtrucks met hamburgers, pizza, pasta en barbecue ribs en wraps.

Geen wedstrijd

In navolging van de gratis promotie-artikels van de afgelopen weken 

lanceerde Horeca Webzine ook een oproep om een foto van de foodtruck te sturen. Gewoon omdat het kan, het mag en omdat ook deze deelsector van de horeca wel extra publiciteit en steun kan gebruiken.

Fotoalbum

Het onderstaande fotoalbum is samengesteld aan de hand van de foto’s die we ontvingen van de eigenaars.

De volgorde van vertoning is random. Dus geen rangschikking van mooi naar mooist. Er is een aanbod voor iedere smaak en goesting, van wafels tot wereldkeuken.

Het fotoalbum is ook niet eindig en gaat permanent worden aangevuld. 

Wens je meer informatie omtrent de desbetreffende foodtruck, klik dan op de foto.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES