Miikitco, professionele keukens voor gepassioneerde chefs

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Miikitco keuken chef horeca cover

Het tijdperk dat de professionele keukens verstopt werden in de kelder of ergens in een kleine ruimte waar niemand er een glimp van zag, is verleden tijd! En gelukkig maar. Want waarom zou het hart van een restaurant niet mogen getoond worden? Chefs kunnen bij Miikitco terecht voor een professionele keuken op maat die gezien mag worden. Maar ook hobbykoks kunnen hun hart ophalen bij de Kortrijkse keukenbouwer.

Miikitco

Keukenbouwer Miikitco zag het levenslicht in juni 2018 en is ontstaan uit een groeiende internationale vraag naar professionele keukens.

Het team van professionele medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en know-how bij het ontwerpen en realiseren van professionele keukens.

Door de jaren heeft Miikitco samenwerkingen opgebouwd met gerenommeerde chefs en sterrenchefs in zowel België als het buitenland die er terecht kunnen voor een professionele keuken op maat alsook voor totaalaannemingen van vloer tot plafond en alles wat daartussen zit.

Miikitco is ook gespecialiseerd in buitenkeukens en de daarbij horende kamado, plancha en grills en dit voor zowel horeca als privé.

De hobbykok is er dus ook aan het juiste adres voor een professionele of semi-professionele keuken.

Miikitco keuken chef horeca 1 (1)

Mii kitchen concept

De naam zegt het zelf: MII-KIT(chen)-CO(ncept), mijn keuken! Ook bij deze keukenbouwer staat de chef centraal, het is ‘zijn’ keuken concept. Vanuit zijn concept maakt Miikitco het ontwerp van de keuken en alles draait daarrond.

Luisterend oor

Het contact met de chef is voor Miikitco van een zeer groot belang. Daarom is het in de eerste plaats voor het team belangrijk een luisterend oor te zijn voor zijn/haar noden en verlangens.

De flow van de keuken moet correct zijn zodat de chef en zijn/haar keukenbrigade vlot hun mise-en-place en service kunnen draaien.

Miikitco streeft naar perfectie en gehele tevredenheid van haar klanten en helpt graag mee aan het realiseren van hun dromen en levenswerk. Daarbij wordt de regel gehandteerd dat ‘even not the sky the limit‘ is.

Miikitco keuken chef horeca 2 (1)

Noem het, en Miikitco maakt het

Of anders gezegd, alles kan en alles mag. Eender welk keukenontwerp kan de Kortrijkse keukenbouwer maken. De gekste vormen of kleuren. Vormloos en naadloos. Altijd op maat van de klant.

Inox blijft uiteraard een heel belangrijk gegeven in de keukenwereld, maar Miikitco werkt ook met andere materialen zoals natuursteen, Dekton, hout,… afhankelijk van je interieur en de gewenste uitstraling.

Kwalitatieve materialen

Een goede vakman heeft goed materiaal nodig om zijn werk naar behoren te kunnen doen en bij Miikitco opteren wij dan ook voor topkwaliteit qua materialen én (inbouw)toestellen.

Nooit een tweede kans om een ​​eerste indruk te maken

Vandaag de dag is op restaurant gaan een totaalbeleving geworden. De beleving start al bij het binnenkomen van het restaurant, de ontvangst, de ruimte, de gastvrijheid, de materiaalkeuze, de keuken, de presentatie, de smaak, …

Ieder onderdeeltje is even belangrijk om een indruk te maken bij de gasten. En die eerste indruk maken ze bij het eerste bezoek.

Miikitco volgt deze visie en dit weerspiegelt zich dan ook in haar keukens en werkwijze. Ook voor deze Kortrijkse keukenbouwer is ieder onderdeeltje een deeltje van de beleving en de kans om een indruk na te laten bij haar klanten en hen te laten zien waarvoor we staan. Van de eerste kennismaking tot de dienst na verkoop!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES