Restaurant Lautrec: ook takeaway tijdens W-E en eindejaar 2020

5/5
Partager sur facebook
Facebook
Partager sur twitter
Twitter
Partager sur linkedin
LinkedIn
Partager sur whatsapp
WhatsApp
Partager sur email
Email
© Foto Bart Boterman

In betere tijden kan je bij Lautrec in Bredene uitgebreid dineren of proeven van een kleiner gerecht terwijl je geniet van een mooi zicht op de duinen. Maar ook nu in de horeca-lockdown zit het team niet stil en biedt een mooi aanbod afhaalgerechten aan tijdens het weekend en de aankomende eindejaarsfeesten. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar je als abonnee van Horeca Webzine de komende weken kans maakt op een ‘gastro mārie bon’.

Bredene

Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in Bredene vind je zeker wat je wilt. 

Bredene is de enige kustgemeente waar de duinen ongestoord door een zeedijk, overglijden in het fijne zandstrand. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats.

Bredene heeft ook als eerste een naaktstrand. De ligging aan de voet van een beschermd duinenreservaat waarborgt de privacy, zo vormt het ook geen hinderpaal voor wie gekleed langs de waterlijn wil kuieren.

Bredene heeft ook heel wat gezellige horecazaken waaronder Lautrec.

lautrec restaurant bredene horeca webzine
Het restaurant ligt er nu wat verlaten bij, maar van zodra het weer mag, ben je d'r van harte welkom.

Restaurant Lautrec 

De Lautrec is zo’n horecazaak die al 28 jaar zowel Bredenaars als toeristen in de watten legt. 

De reviews zijn dan ook heel lovend. We pikten er twee van uit.

Guy 

« Uiterst verzorgd en trendy restaurant, zowel de lounge als het  restaurantgedeelte. Van voorgerecht tot in het bijzondere de nagerechten: topkwaliteit! Bediening idem top, vriendelijke bereidwillige kelners. Chapeau! Prachtig overdekt terras. Uitgebreide wijnkaart. Zowel voor kleine consumpties als uitgebreid eten is Lautrec een aanrader. Prijs-kwaliteit in orde. » 

partner Resengo overlegcomité corona Horeca Webzine juridisch staartje
- ADVERTENTIE -

Patrick

« We zijn voor de tweede maal gaan eten met een groepje mensen naar restaurant Lautrec. We waren tevreden over dit restaurant en willen dit graag eens toelichten. Punt één kwaliteit: zeer smaakvol en verzorgde maaltijden (dagverse producten), en de decoratie op de borden is mooi gepresenteerd. »

« Er is ook veel keuze betreffende de menu’s. Er is iedere maand een nieuw maandmenu, waaruit u keuze heeft uit vis- of vleesgerechten. Dit zijn keer op keer verrassende menu’s tegen betaalbare prijzen. Prijs-kwaliteit zijn geld waard. Ze hebben ook leuke kindermenu’s. »

« Punt twee service: het personeel is heel attentvol en vriendelijk. Ze geven deftige uitleg over de menu’s en hebben oog voor detail. De uitbaters zijn vriendelijke en gastvrije mensen die oog hebben voor kwaliteit, en zijn zeer behulpzaam voor iedereen. »

« Punt drie sfeer: er heerst een aangename sfeer. Het restaurant is trendy ingericht. Bvb de vestiaire is voorzien in speciale kasten waarin u uw jas of ander kledingstukken kunt in hangen. Vrij van geur en andere, er is ook een mooie bar voorzien van een groot flatscreen-TV. Er is ook een ruime parking vooraan. We vinden het een aanrader en komen zeker nog eens terug. » 

lautrec restaurant horeca webzine
Op de menukaart staat in dit kustrestaurant natuurlijk heel wat gerechten met vis, schelp- en schaaldieren.

Een redding van een gaste in 2017

In 28 jaar heeft Johan Speeckaert, de zaakvoerder van restaurant Lautrec in de Kapelstraat in Bredene al heel wat zien passeren. 

Maar het voorval op een zondagavond eind september 2017 zal hem levenslang bijblijven.

Een bejaarde vrouw stikte er namelijk in een stuk filet pur. Johan belde onmiddellijk de hulpdiensten en slaagde erin de vrouw, die al bewusteloos was, te reanimeren. De vrouw zou gestorven zijn zonder zijn ingrijpen.

Lees het volledige verhaal in Het Laatste Nieuws.  

Menukaart

Op de menukaart staat in dit kustrestaurant natuurlijk heel wat gerechten met vis, schelp- en schaaldieren zoals garnaalkroketten, oesters, kreeft, zeetong, noordzee-bouillabaisse, koningskabeljauw en natuurlijk ook paling van achter de kustlijn. 

Verder vind je op de menukaart ook vleesgerechten zoals rundstartaar, varkenswangetjes bereid in trappistenbier vergezeld met appelmoes en frietjes, een Argentijnse contrefilet of filet pur met sausjes naar keuze.  

Takeaway

Tijdens de horeca-lockdown kan je op bestelling op vrijdag, zaterdag en zondag gerechten afhalen. Zie de Facebookpagina voor het wisselende aanbod.

Ook voor de komende feestdagen heeft Johan en zijn team voortreffelijke menu’s uitgewerkt die je bij voorkeur telefonisch bestelt.

lautrec eindejaar horeca webzine

Uitnodiging voor abonnees  

Johan Speeckaert, de zaakvoerder van restaurant Lautrec in de Kapelstraat in Bredene, werd met plezier lid van mārie, onze community van gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels. 

Naar aanleiding van hun lidmaatschap nodigen ze in de komende weken vier abonnees van Horeca Webzine uit om kennis te maken met hun casual dining restaurant.

Abonneer je nu, en misschien win je komende zaterdag al een ‘gastro mārie bon’ om te spenderen bij Johan van de Lautrec of bij een ander lid van de community.

mārie brasserie lautrec

gastro mārie bon

Deze unieke cadeaubon is online te koop via de webshop van Horeca Webzine en heeft een waarde van €25. Bij een aankoop van een ‘gastro mārie bon’ wordt die via mail naar jou gestuurd zodoende je die kan uitprinten en verzilveren in de horecazaak van je keuze.

Partager sur facebook
Facebook
Partager sur twitter
Twitter
Partager sur linkedin
LinkedIn
Partager sur whatsapp
WhatsApp
Partager sur email
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES