De mooiste gerechten van Vlaamse cateraars en feestzalen

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
catreraars feestzalen

Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters worden hard getroffen door de maatregelen rond COVID-19 en zijn opeens een aparte categorie geworden in de horeca als het gaat om steunmaatregelen. Horeca Webzine steunt ze op haar manier via het beheer van de community en vandaag door ze hier in de kijker te zetten, gratis en zonder kosten.

Cateraars en feestzalen

Catering & Feestzalen – de Facebookgroep die beheerd wordt door Horeca Webzine – groepeert al meer dan 400 geverifieerde Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters. Het doel van de community is om zoveel mogelijk collega’s te groeperen, hen te vertegenwoordigen bij Horeca Vlaanderen en hen te helpen bij de dagelijkse uitvoering van hun activiteit. Cateraars en feestzaaluitbaters kunnen in de groep met elkaar sparren en er antwoorden vinden op hun vragen. 

Geen wedstrijd

Onder impuls van Wesley Croes van De Postelein in Kortessem lanceert Horeca Webzine in navolging van de gratis promotie-artikels van de afgelopen weken 

ook een oproep aan alle Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters om ons (maximum) drie foto’s te sturen. Gewoon omdat het kan, het mag en omdat ook deze deelsector van de horeca wel extra publiciteit en steun kan gebruiken. 

Fotoalbum

Het onderstaande fotoalbum is samengesteld aan de hand van de foto’s die we ontvingen van de cateraars en uitbaters van de feestzalen.

De volgorde van vertoning is random. Dus geen rangschikking van mooi naar mooist. Er is een aanbod voor iedere smaak en goesting: vlees, vis, vegetarisch, dessertjes. En van cateraars en feestzalen van een beetje overal in Vlaanderen.

Het fotoalbum is ook niet eindig en gaat permanent worden aangevuld. 

Wens je meer informatie omtrent het cateringbedrijf of de feestzaal, klik dan op de foto. 

Bekijk ook de kaart van Horeca Webzine met tal van horecazaken met ook wel cateringbedrijven en feestzalen. 

Vergeet niet om ook mee te doen met onze verjaardagsspecial. Er zijn 14 uitnodigingen te winnen in 8 verschillende horecazaken die ook wel een stukje vis serveren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES