Deze 4 dingen haat een serveerster!

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
bar serveerster Horeca Webzine

Op café gaan is dikke fun. Voor een serveerster ook. Tenzij je weer eens een van die ‘grappige’ opmerkingen bovenhaalt natuurlijk. Grappig voor jou en je vrienden, dat zeker. Maar is het even grappig voor haar? Deze vier dingen haat ze alvast.

1. Ik ben niet je date

Grappig hoeveel mannen de twee door elkaar slaan, enkel en alleen maar omdat een serveerster hen van drank voorziet, vriendelijk én een vrouw is.

Een tikje op de kont of schunnige opmerkingen; veel vrouwelijke obers hebben dit al moeten ondergaan. Voor mannen is dit misschien een manier om te laten zien dat ze de barvrouw appreciëren, maar vrouwen zitten anders in elkaar en nemen het meestal anders op. Een serveerster wordt niet betaald om te flirten of te doen alsof ze een relatie met je wil.

serveerster Horeca Webzine

2. Betaal je me er eentje?

Regelmatig een rondje betalen op café is een kwestie van beleefdheid. Maar aan een serveerster vragen om ook een rondje te betalen, gaat voor de meeste te ver.

Zelfs al ben je een zeer goede klant. Als je in de supermarkt 100 rollen WC-papier koopt, vraag je er dan ook enkele gratis?

serveerster Horeca Webzine

3. Beveel me niet om te glimlachen

Schrijf het niet op een bierkaartje. Of zeg een serveerster niet dat ze meer moet lachen. Een serveerster heeft ook haar moeilijke dagen. Niet elke dag is een feest, ook al werkt ze in een café. Ze kan er niet elke dag uitzien alsof ze de lotto heeft gewonnen. Alsof men tegen jou komt zeggen dat je meer moet glimlachen als je op bureau achter je computer zit. Nee toch?

serveerster Horeca Webzine

4. En nee, een lapdance staat niet op de kaart

Een lapdance kan je op café niet bestellen. Nee, het is zelfs niet grappig om er naar te vragen. Hou je manieren, serveersters doen ook gewoon hun job. En die is drankjes en/of gerechten serveren.

serveerster lapdance Horeca Webzine

Heb jij er ook?

Ben jij serveerster? En heb je nog wel meer van die dingen die je haat van de (mannelijke) gasten? Deel ze hieronder of via onze community.


Bron: Jobat.be

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

Nouveaux articles