Café in Westmalle houdt contact met klanten via opvallend initiatief. Video

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Café Trappisten Westmalle

Veel horeca-mensen missen hun klanten. En omgekeerd ook natuurlijk. Daarom hebben ze bij Café Trappisten in Westmalle een opvallend initiatief genomen. 

Van winkel tot café

Oorspronkelijk bevond zich tegenover het trappistenklooster een kruidenierszaak, die in 1923 gedeeltelijk omgebouwd werd tot café. De winkel werd gehuurd van de Trappisten. De paters werden betaald met een beperkte som geld, 2 karren mest en één fles jenever.

Tot 1971 konden bezoekers aan de abdij pension genieten boven het café. In 1973, terwijl de voorbereidingen van het 50-jarig bestaan van het café aan de gang waren, vernielde een brand de bovenverdieping en de woongelegenheid.

partner kyzoe overlegcomité corona eindejaarsmenu's
- ADVERTENTIE -

In 2008 is er een volledig nieuw ecologisch café gebouwd. Dit net achter het vroegere gebouw dat net voor de opening van nieuwe is afgebroken.

Het hedendaagse café biedt grote terassen, een speeltuin, feest- en vergaderzalen en dit alles bij een moderne maar sobere uitstraling. Een plaats waar iedereen welkom is.

De uitbating is in handen van Johan Willekens en zijn vrouw Nancy Smet.

cafe-trappisten-westmalle

Opvallend initiatief

Omdat Johan en Nancy zo hun klanten missen, vragen ze hen om een persoonlijke brief te sturen. Zij krijgen dan ook een kaartje terug.

Bekijk de reportage van ATV.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES