Bij deze chefs bestel je de lekkerste afhaalgerechten in 2021

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
afhaalgerechten chefs takeaway takeout Horeca Webzine 2021

Tijdens de horeca-lockdowns steunt Horeca Webzine reeds sinds april 2020 de horecazaken in België en Nederland die afhaalgerechten, ook wel aangeduid als ‘takeaway’ of ‘takeout’, aanbieden zodoende de bourgondische levensgenieters zoals jij kunnen blijven genieten van hun culinaire creaties. Steun deze creatieve chefs ook na de eindejaarsfeesten en bestel weer eens een menu voor thuis in je bubbel.

Horeca Webzine

Horeca Webzine is hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Via partnerschappen en ledenovereenkomsten zet Horeca Webzine ook wekelijks horecazaken en chefs in de kijker.

Horeca-lockdown

Al sinds 13 oktober (Nederland) en 19 oktober (België) is de horeca dicht. Dit is uiteraard een zware dobber voor de horeca.  

De zaken mogen nog afhaalgerechten aanbieden. En was het tijdens de eindejaarsdagen wel een succes, ook in 2021 kan je het blijven doen tijdens de horeca-lockdown. 

Afhaalgerechten of takeaway

Tijdens de horeca-lockdowns steunt Horeca Webzine reeds sinds april 2020 de horecazaken in België en Nederland die afhaalgerechten, ook wel aangeduid als ‘takeaway’ of ‘takeout’ aanbieden zodoende de bourgondische levensgenieters zoals jij kunnen blijven genieten van hun culinaire creaties. 

Steun deze creatieve chefs ook na de eindejaarsfeesten en bestel weer eens een menu voor thuis in je bubbel.

Zoek een horecazaak in je buurt

Deze kaart wordt dagelijks aangevuld met de informatie die de chefs ons toesturen.  

Voor meer informatie, klik op een

  • HARTJE – onze coups de coeur; 
  • STERRETJE – onze stars;
  • VIERKANTJE – een aantal leden van onze community;
  • BESTEKJE – zoveel andere topchefs die afhaalgerechten aanbieden.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

Klik hier als je nog op zoek bent naar een leuk culinair geschenk.

Heb je al een of meerdere afhaalgerechten besteld van één of meerdere van de bovenstaande horecazaken, deel dan je ervaring in een reactie hieronder of in onze groep.  

Ook je afhaalgerechten promoten?

Ook je horecazaak in België of Nederland laten opnemen op deze kaart? 

Dan kan dit makkelijk gratis via het registratieformulier.  

Met de twee opties kan je het menu extra laten opvallen en/of voorstellen in onze webshop als ‘coup de coeur’.

We promoten de kaart wekelijks via mailing (+10.700 abonnees) en quasi dagelijks via onze sociale media waaronder de veelbezochte Facebookpagina en groepen van Horeca Webzine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

abonnez-vous gratuitement

Abonnez vous gratuitement à Horeca Webzine et recevez les news, des conseils précieux, faits divers, histoires inspirantes et offres de et pour le secteur horeca dans votre boîte aux lettres toutes les deux semaines le samedi matin.

Sans rien faire de plus, vous courez également la chance de gagner de nombreux cadeaux culinaires toutes les deux semaines.

Afin de personnaliser la newsletter, nous aimerions savoir qui vous êtes. Pour chaque liste cochées, vous recevrez une newsletter personnalisée.

L'abonnement gratuit à Horeca Webzine peut être résilié à tout moment.

NOUVEAUX POSTES